KosovaLajmeRajoni

Miq te nderuar në të dyja adresat e mia në FCB, në atë Muhamet Çetta dhe në tjetrën Muhamet Qetaj

Shkrimet e paralajmëruara mund t’i lexoni edhe në webfaqen tonë: www.zeriishqiptarit.com 

Miq te nderuar në të dyja adresat e mia në FCB, në atë Muhamet Çetta dhe në tjetrën Muhamet Qetaj, shkrimet e paralajmëruara mund t’i lexoni edhe në webfaqen tonë: www.zeriishqiptarit.com

Në të vërtetë së shpejti do të fillojë edhe TV DIALOG(në mes nesh) nga i cili do të transmetohen informata, lajme, shkrime , intervista, urat lidhëse  mes  trojeve shqiptare dhe të mërgatës së madhe shqiptare etj!Por, në te njejtën faqe keni rastin të lexoni aktualisht (deri në hapjen e ekranit televiziv) shkrime dhe artikuj  të tjerë nga të gjitha fushat e jetës dhe nga autorë të shumtë!Telefonat normalë dhe në viber e wappcat janë: +33652974999 dhe ai +383 44 514 105

Me shume respekt dhe duke ju uruar shëndet dhe mbarësi në jetën tuaj, Ju pershendes sinqerisht!Muhamet Cetta,drejtor dhe kryeredaktor përgjegjës i SHPK ZËRI I QYTETARIT, si qender multimediale e perbere nga këto media: 1,Revista 48 faqëshe me ngjyra ZËRI I SHQIPTARIT e kohëpaskohshme, 2.Radion Zëri i Qytetarit,3.Portali ose webfaqja :www.zeriishqiptarit.com dhe 4. TV DIALOG( mes nresh)!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button