KosovaLajmeRajoni

Portret Kandidati per Asambleist ne Zgjedhjet lokale te 17 Tetorit 2021, ne Istog

LUAN EDHE NE LUFTE – QENGJ E PATRIOT NE PAQE

(Luan Feriz Qetaj, kandidat nga radhet e PDK-se per Asambleist ne zgjedhjet lokale ne Istog-Ze I fuqishem I qytetarit…)

 Nëse kam takuar ndondonjëher një njeri me zemër të pastër, me ide përparimtare, i moderuar, i

interesuar për qytetarin, për komunën e Istogut dhe për Republikën e Kosovës, ish-pjesëtar i

UÇK-së në moshën jomadhore, duke qëndruar nëpër vijat e frontit në ditët më të vështira

përballë gjakatarit serbomadh, atëherë ky është  Luan (Feriz, Bilall, Rrustem, Adem )Çetaj nga

fshati Trubuhoc i komunës së Istogut, tani kandidat për asambleist nga radhët e PDK-së për

zgjedhjet lokale të 17 tetorit!!!Ky punëtor, i mençur dhe më në fund trim, me një karizmë të

fortë(bet mashkull, i gjatë 2 metra, por më i gjatë ose më i madh nga laryshia për jetën

demokratike) tani ësht rreth të 45- tave. shkëlqen me gojën dhe respektin e tij të ëmbël, optimist

se vetëm me punë ballëlart e me qytetarin përkrah arrihen objektivat në një fshat ose komunë. Po

ta njohësh nga afër, të bind me vlerat  dhe idetë e tij për ndërtimin e demokracisë, duke u

angazhuar konkretisht me të gjithë qytetarët pa dallim partish dhe ideologjish, për ta zhvilluar

fshatin dhe rrethin e tij.Zoti i dhëntë shëndet dhe mbarësi!!!Kurrë mos flisni për askënd pa e

njohur mirë!Demokracia është sikurse kombajna që merr me vete çfarë që të gjejë, por kur e bën

përpunimin e drithit për ta mbushur thesin, zgjedh grurin, misrin ose elbin,Në një takim të

rastësishëm në hotelin “Skënderbeg” ne Istog, ose Burim siç e quajmë tani, duke biseduar me

Luanin, të cilin e kisha parapëlqyer për shprehjet dhe qëndrimet e tij shumë të pranueshme,

miqësore dhe të qytetëruara, por paraprakisht duke rrjedhë nga një familje tradicionalisht

patriotike e Çetajve të Trubuhocit, më bëri kurreshtar që si gazetar me një përvojë të mirë, ta

takoja nga afër!!! ·  Suksese Luan Çetaj|!

Votojeni zërin tuaj Luan Feriz Qetaj, që të keni një shtyllë të fortë dhe një zë të sinqertë për

qytetarët tuaj, një përfaqësues të devotshëm në interesin e të gjithë qytetarëve, pa marrë parasysh

përkatësinë partiake ose ideologjike(pra të orientimit patriotik e qytetar shqiptar)!Luani është nip

i Hamdi (Bilall) Çetës dhe kushëri shumë i afërt i Sylë (Kadri) Çetës dhe  Emrush (Çaush Çetës)

të rënë me pushkë në dorë në Luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!Është njeri perkrahës dhe

dashamir i krahëve paqësorë dhe i atyre të luftës së UÇK-se.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button