Lajme

RRËNJËT E DIKTATURËS KOMUNISTE NË SHQIPËRI

Luan Dode
PARTIA
KOMUNISTE
SHQIPTARE
– Gjatë Luftës së Dytë Botërore –
NËNTOR 1941 – NËNTOR 1944:
RRËNJËT E DIKTATURËS KOMUNISTE
NË SHQIPËRI
ISKK
Tiranë 2021
Luan Dode: PARTIA KOMUNISTE SHQIPTARE
– Gjatë Luftës së Dytë Botërore –
Nëntor 1941-Nëntor 1944:
Rrënjët e diktaturës komuniste në Shqipëri

Lexo dhe Shkarko Librin Luan Dode Partia Komuniste Shqiptare gjate luftes

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button