Lajme

Gledis Nano merr zyrtarisht detyrën: Betohem se do e mbaj me nder flamurin e Policisë së Shtetit

Gledis Nano ka marrë zyrtarisht detyrën.

“Në këtë cast solemn, në shenjë nderimi, detyrimi dhe respekti për punoniësve të Policsë, në emër të Policisisë së Shteit, në nderin tim personal betohem që të mbaj me nder flamurin e Policisë së Shtetit”, tha Nano.

Ai ka prezantuar edhe shtyllat kryesore të punës së tij.

“Synojmë një policisë më të trajnuar, me mirëmenaxhim të burimeve njerëzore me meritokraci, ju garantoj se me angazhimin tim maksimal do e coj para punën e reformave të Policisë së Shtetit. Në ditën e parë të detyrës dua që t’i uroj çdo kolegu suksese, kërkoj angazhimin maksimal sipas betimit që kemi bërë”, tha ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button