Lajme

Trajnim me Eksperte te Ekonomise mbi Procesin e Fiskalizimit & TVSH

Trajnim me Eksperte te Ekonomise mbi Procesin e Fiskalizimit & TVSH
Trajnimet me te kerkuara te vitit.

 

SHKARKO DHE SHIKO DIKUMENTIN 

PER TE NDJEKUR TRAJNIMET

Trajnim me Eksperte te Ekonomise mbi Procesin e Fiskalizimit & TVSH 📈🎓

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button