KosovaLajmePersonazhRajoni

Deçani, gurrë e pa shterrshme artistësh!

{ Me 30 dhe 31 Tetorë n’Gjenevë në organizim të Lobit Euroatlantik Shqiptarë, hapet ekspozita personale e artistes nga Isniqi z. Fitore Haklaj }
Pra jo rastësishtë sot po ju sjelli portretin e artistes z. Haklaj e cila me poezit dhe pikturat e saj, artit i ka dhënë nji frymë të re, i ka dhënë guxim, atëdhedashuri, kuptim e dinjitet.
Si veprimtare dhe patriote e devotshme z. Haklaj është sekretare e Lobit Euroatlantik shqiptarë dega në Zvicer dhe antare e këshillit qendrorë me seli në Athinë.
I urojmë suksese koleges son.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button