Lajme

Propozimet e PD për ndryshimet në kushtetuese, Soreca: Inkurajoj dialogun

Ambasadori i BE, Luigi Soreca në konferencën për mediat foli për dilaogun mes pozitës dhe opozitës. Sa i përket tre propozimeve të PD-së për ndryshime kushtetuese, Soreca inkurajoi dialogun mes dy palëve.

Kemi vijuar të përmendim dialogun dhe konsensusin politik. Kuvendi është Foltorja ku bëhen diskutimet, dialogu dhe negociatat duhet të ndodhin. Ne inkurajomë të dyja palët të ulen në tryezë e të diskutojnë temat që janë për diskutimi. Nëse do të na kërkohet për asistencë do të shohim nëse kjo gjë është e mundshme dhe do ndihmojmë në spekterin politik siç kemi bërë gjithmonë”, tha Soreca.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button