Lajme

Covid-19/ Ndryshon ora policore? Ekspertët vendosin: Ka pasur një përkeqësim

Masat shtrënguese për parandalimin e Covid-19, nuk do të ndryshojnë. Ky ka qenë vendimi i marrë në mbledhjen e Komitetit Teknik të Ekspertëve ditën e sotme.

Sipas zv.ministres së Shëndetësisë, Mira Rakacolli pavarësisht se në vend ka një përkeqësim të shifrave me infektimet, nuk është para e nevojshme për të ndryshuar masat shtrënguese.

Niveli i masave shtrënguese do mbetet i njëjtë. Komiteti tërheq vëmendjen tek zbatimi i masave dhe kështu nuk ka vend për shtrëngime të mëtejshme” tha Mira Rakacolli.

Ekspertët kanë bërë thirrje edhe një herë që qytetarët të vaksinohen si dhe të ruajnë distancën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button