Lajme

Rama: Kush nuk pastron ambientin do t’i merret në administrim bashkia dhe do të çohet në prokurori

Kryeministri Rama tha se kushdo prej kryebashkiakëve që nuk bën pastrimin e territorit do të pësojë sanskione.

Sanksione deri në marrjen në administrim të bashkisë, sigurisht me ccuarjen e kreut të Bashkisë në Prokurori.

Do ta bëjmë këtë nëse nuk do ta gjejmë partnerin e duhur në territori dhe që do të bëjnë që Shqipëria të jetë sezonin e ardhshëm shembull i pastërtisë. Ne i kemi pikat fundore, të gjitha qarqet i kanë”, tha Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button