Lajme

Në Përmet për glikonë dhe trahanë, Kumbaro ‘shëtit’ ambasadorët, mes tyre edhe Yuri Kim

Ambasadorët e Shqipërisë në vendin tonë bashkë me ministren e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro kanë zhvilluar një tur nga Përmeti në Tepelenë.

Fotot janë nga ndarë nga ambasadorja suedeze Elsa Hastad në profilin e saj në instagram.

Ajo falenderon Kumbaron që i ka treguar bukuritë e kësaj zone dhe i ka shpjeguar procesin e përgatitjes së glikosë.

Më në fund Përmet! Më në fund Tepelenë! Faleminderit Mirela Kumbaro që na tregove bukurinë e kësaj zone, dhe na shpjegove procesin e përgatitjes së glikosë dhe rëndësinë e të ngrënit trahana!”, shkruan ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button