Lajme

Vijojnë ndryshimet në Policinë e Shtetit, Zbardhen emrat e drejtuesve të rinj

Vijojnë ndryshimet në Policinë e Shtetit. Pas rokadës që ndodhi mes Policisë Korçë dhe Elbasan pak ditë më parë në nivele të drejtuesve të tyre mes Gjovalin Lokës dhe Ardian Çipës, nga drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Gledis Nano, dhe ndryshimeve që vijuan edhe në shefat e sektorëve të policisë së Korçës, të tjera lëvizje ka pasur në komisariatet e Qarkut të Tiranës.

1. Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1

2. Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2

3. Altin Lila – Komisariati nr. 3

4. Petrit Halo – Komisariati nr. 4

5. Oliger Torba – Komisariati nr. 5

6. Sali Skura – Komisariati Shijak

7. Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë

8. Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

9. Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

10. Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button