Show-Biz

Paloma largohet nga shtëpia e ‘Big Brother Vip’

Mbrëmjen e djeshme Big Brother vendosi që të eleminonte një tjetër person nga shtëpia.

Shkak për këtë ishin bërë aleancat e banorëve, dhe Vëllai i Madh vendoi t’i dërgonte të gjithë në televotim.

Pas largimit të Sheilës, publiku në një televotim ku dolën të gjithë banorët, për shkak të dënimit, u largua Paloma nga shtëpia.

Kujtojmë se më herët u largua edhe Sheila nga shtëpia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button