Bota

Në Afganistan, dy shpërthime dhe të shtëna armësh pranë një spitali

Dy shpërthime të fuqishme dhe të shtëna armësh janë regjistruar pranë një spitali ushtarak në Kabul të Afganistanit.

Al Jazeera shkruan se deri më tani nuk dihet nëse ka viktima apo dëme material, por dëshmitarët kanë thënë se shpërthimi ka ndodhur nga një makinë-bombë. Nuk ka asnjë reagim nga radhët e talebanëve apo nga qeveria. Kujtojmë që ngjarje të këtij lloji janë bërë të shumta në Kabul.

Sulme janë regjistruar kryesisht në xhami, ku janë regjistruar dhjetëra të vdekur e qindra të plagosur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button