Show-Biz

Ai apo Semi, kush e meriton fitoren sipas Donaldit?

Ditën e djeshme banorët e “Big Brother VIP” i drejtuan njëri-tjetrit pyetje, përgjigjet e të cilave duhet të ishin të sinqerta.

Donaldi u pyet se kush do e meritonte fitoren sipas tij, nëse në shtëpi do të ishin vetëm ai dhe Semi.

Ndonëse në fillim hezitoi të përgjigjej, ai tha “vetja”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button