Show-Biz

U mërzit se iku Arditi? Beniadës i bie të fikët, banorët ndërpresin spektaklin

Nominimi i kësaj jave ishte tepër i rëndësishëm. Dy banorë tepër protagonist në shtëpi ishin përballë njëri-tjetrit.

Beteja u humb nga Arditi i cili është zyrtarisht i eleminuari i rradhës.Shoqja e tij brenda asaj shtëpie Beniada, duket se nuk e ka përballuar lehtësisht lajmin për largimin e tij.

Ajo është ndjerë keq dhe për ta qetësuar kanë asistuar menjëherë të gjithë banorët.

Për disa minuta ishte e nevojshme që ajo të qëndronte në dhomën e gjumit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button