KosovaLajmeRajoni

Në datën 21 qershor 2021 u zhvillua konferenca e parë online e drejtuesve të landeve të Shoqatës së mjekëve

Në datën 21 qershor 2021 u zhvillua konferenca e parë online e drejtuesve të landeve të Shoqatës së mjekëve shqiptarë në Gjermani. Një ndër vendimet e arritura në këtë konference ishte ngritja e degës më të re të Shoqatës- studentët shqiptarë të mjeksisë në Gjermani. Kjo nismë synon të afrojë dhe të lidhë mes tyre te gjithë studentët shqiptarë që studiojnë mjeksi ne Gjermani për të rritur bashkëpunimin midis tyre dhe percjelljen e eksperiencës së tyre te studentët e mjeksisë në vendet tona të origjinës.
Detyra për të ngritur këtë degë të GARD e.V. ju besua studentes së mjeksisë në Universitetin e Johann Wolfgang Göthe në Frankfurt znj. Manuela Canaj.

Znj. Canaj i urojme shume suksese ne angazhimin e saj ne shoqaten tone. Gjithashtu ftojme te gjithe studentet shqiptare qe studojne ne degen e mjeksise, farmacise apo edhe stomatologjise ti bashkohen kesaj nisme te re.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button