LajmeOpinionePersonazhRajoni

4200 u dorezuan mbremë, 600 jane firmosur e po dorezohen

4200 u dorezuan mbremë, 600 jane firmosur e po dorezohen te personat pwrgjegjes, rreth 1200 janë larguar jashte shtetit. Sa mbeten nga rreth 7600?!!! Vetem 1600 delegatë. Edhe keta , ne shumicen e tyre, do te jene prezent ne Kuvend..

Ne gjithe kete histori, e rendesishme eshte qe demokratet u zgjuan dhe po perdorin vullnetin e tyre permes votes per fatet e Partise! Kjo me ben optimiste. Pak rendesi ka kush iken e kush vjen, se kete e percakton shumica e demokrateve, eshte vullneti i tyre, para te cilit, pakica perulet, demokratet tashme i kane vete ne dore fatet e tyre, jo 1;2;3… funksionare..

Dhe nje parti ne dore te demokrateve, ska biliona a triliona, ska ambasador apo antishqiptar, ska kryeminister apo oligark, ta marre peng! Bashkimi, hapja, forca, eshte imediate dhe jetike pas Kuvendit.. Dhe nje parti e tille demokratike behet ortek,, Askush s’ia ze dot rrugen , se e merr para. Mirenjohje demokrateve! Perulje para sakrificave te tyre!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button