Lajme

Kryeprokurori Olsian Çela kandidon për t’u bërë anëtar i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi

Kryeprokurori Olsian Çela kandidon për t’u bërë anëtar i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Njoftimi i plotë

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në zbatim të nenit 221, pika 4, të Ligjit nr. 115/2016, “Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë” i ndryshuar, publikon më poshtë listën e kandidatëve të cilët plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore për t’u përfshirë në shortin për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Kandidatët të cilët plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore:

I) Prokuroria e Përgjithshme

1. Olsian Çela;

2. Thoma Jano;

3. Arqilea Koça;

4. Alfred Progonati;

5. Alma Muça;

6. Anila Leka;

7. Kudusi Shahu;

8. Kujtim Luli;

9. Sokol Stojani.

II) Prokuroritë e Apeleve

1. Elvin Gokaj, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Durrës);

2. Ludovik Dodaj, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Durrës);

3. Etien Kapo, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Durrës);

4. Gjon Fusha, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Gjirokastër);

5. Irma Balli, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Korçë);

6. Lazer Çardaku, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Shkodër);

7. Kleanth Zeka, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Vlorë);

8. Genti Xholi, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Tiranë);

9. Arben Qosja, (Prokuroria pranë Gjykatës së Apelit Tiranë)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button