Show-Biz

“Kush mendoni se del”?/Banorët diskutojnë me njëri-tjetrin

Mbrëmjen e djeshme banoret kanë diskutuar rreth nominimeve dhe se cili nga banorët rrezikon daljen nga shtëpia e “Big Brother”.

Dagz në një bisedë Einxhel dhe Sarën bëri pyetjen se cili nga banorët mund të largohet.

Einxhel u shpreh se sipas saj largohet Kledi.

“Unë mendoj Kledi,më vjen shumë keq ta them këtë.Atij i janë dhënë të gjithë mundësitë e botës të bëj më shumë,ai ka bërë më shumë por për ne jo për publikun.Ky spektakël është për publikun jo për ne këtu brenda,”-tha ajo

Sarah nga ana tjetër ka të njëtin mendim me Einxhel por sipas saj nuk largohet dhe mundësia që edhe ajo mund ta lëri shtëpinë.

Ato kanë pasur dhe dyshmet e tyre për Semin por me shumë gjasa ka që Kledi të jetë banori që rrezikon largimin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button