Lajme

Nga 22 nëntori Austria futet në izolim kombëtar

Austria ka vendosur masa izolimi ndaj personave të pavaksinuar kundër koronavirusit,

Autoritetet e këtij shteti kanë bërë të ditur izolim kombëtar, duke nisur nga dita e hënë, 22 nëntor.

Kancelari austriak, Alexander Schallenberg, ka thënë se izolimi do të zgjasë të paktën 10 ditë ditë dhe do të kërkesë ligjore për t’u vaksinuar kundër koronavirusit nga data 1 shkurt 2022.

Ky vendim është marrë pas raportimit të shifrave rekorde të infektimit me koronavirus në vend.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button