Bota

Mutacioni Covid-HIV Aids, Japonia vendos kufizime për udhëtimet

Zbulimi i variantit më të ri të Covid, ka detyruar shumë vende të marrin masa për të parandaluar përhapjen e tij. Ndër vendet e fundit deri më tani që ka njoftuar masa të reja është Japonia, e cila ka vendosur kufizime për udhëtimet nga 6 vende afrikane.

Japonia do të forcojë kontrollet kufitare për njerëzit që vijnë nga gjashtë vende afrikane duke filluar nga mesnata.

Personat që mbërrijnë nga Afrika e Jugut, Eswatinia, Zimbabve, Namibia, Botsvana dhe Lesoto do të duhet të karantinohen për 10 ditë, sipas kryesekretarit të kabinetit Hirokazu Matsuno.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button