Rajoni

Incident në Qipro, një person i afrohet me thikë në dorë Papa Françeskut

Papa Françesku ndodhet sot në një vizitë zyrtare në Qipro. Ati i Shenjtë u prit nga Kryepeshkopi o Qipros, Chrysostomos.

Këtu në Qipro marr frymë pak nga atmosfera tipike e Tokës së Shenjtë ku lashtësia dhe shumëllojshmëria e traditave të krishtera e pasurojnë pelegrinin”, tha Papa Françesku, në fund të Liturgjisë Hyjnore.

Mirëpo, pak para nisjes së Liturgjisë Hyjnore, Papa është përballur me një incidentet. Një qytetar ka tentuar të hyjë në zonë me thikë drejt Atit të Shenjtë. Autori është arrestuar nga autoriutetet. Sakaq, një grup ortodoksësh kanë kërkuar largimin e Papës nga Qipro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button