Kosova

Kosovë, kjo është gjendja e pacientëve me COVID në spitale

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po marrin trajtim 37 pacientë, 11 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID.

Nga numri i përgjithshëm i pacientëve, 12 prej tyre janë me oksgjeno- terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 1 pacient

Spitali i Ferizajt, 1 pacient.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button