Show-Biz

Monika: Nëse fitoj Big Brother, do të ndihmoj fëmijët e sëmurë

Dje në spektakël të gjithë banorët u deklaruan nëse duan të vazhdojnë garën me datën e re të finales 18 shkurt.

Monika u deklarua se do të vazhdojë garën për dy arsyje që nëse fiton çmimin e madh gjysma e parave do të shkojnë për fëmijët me sëmundje të rënda dhe gjysma tjetër për fondacionin Dritan Hoxha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button