Lajme

Erdogan në Shqipëri, inaguron xhaminë e Tiranës, dorëzon shtëpitë e reja në Lac

Presidenti turk Erdogan do te vizitoje Shqiperine ne daten 17 janar diten e hene.

Ai do te marre pjese ne dorezimin e shtepive te ndertura nga shteti turk ne zonen e Lacit per familjet e prekura nga termeti dhe ne inagurimin e xhamise se Et`hem Beut ne Tirane.

AGJENDA E VIZITËS SË PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SË TURQISË
SH.T.Z. RECEP TAYYIP ERDOĞAN

E hënë, 17 janar

09.25 – Ceremonia e pritjes, Aeroporti “Nënë Tereza”

10.05 – Vizita në një familje në Laç

10.20 – Ceremonia e dorëzimit të shtëpive të ndërtuara pas tërmetit në Laç

Ceremonia e emërtimit të sheshit në Laç me emrin e Presidentit të
Republikës së Turqisë

13.00 – Takim midis Presidentit të Turqisë Sh.T.Z. Recep Tayyip Erdoğan dhe Kryeministrit të Shqipërisë, Sh.T.Z. Edi Rama

15.00 – Nënshkrimi i marrëveshjeve + konferenca e përbashkët për shtyp

16.00 – Ceremonia e inaugurimit të xhamisë së Et’hem Beut

17.00 – Përshëndetja e Presidentit të Republikës së Turqisë në Kuvendin e Shqipërisë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button