Lajme

Aeroporti i Kukësit, Balluku: Kemi marrë konfirmimin nga NATO, plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë teknike

Pas disa testimeve kompania ËizzAir ka ulur avionët e saj në aeroportin e Kukësit ku i pranishëm ka qenë edhe kryeministri Edi Rama, si dhe ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku.

Ministrja Belinda Balluku në fjalën e saj, bëri të ditur se është marrë konfirmimi nga NATO për Aeroportin ‘Flatrat e Veriut’.

Ajo theksoi se Aeroporti është pjesë e certifikuar e logjistikës së NATO-s dhe se plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë teknike.

Një element i rëndësishëm të zhvillimit të aviacionit. Ky është një aeroport rajonal që mbulon nevojat e shqiptarëve të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Dje kemi marrë një konfirmim nga NATO për këtë aeroport, është pjesë e certifikuar e logjistikës së NATO-s, kjo tregon se ky aeroport plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë teknike”, tha Balluku.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button