Sport

Shqipëria dhe Kosova “ngjisin shkallët” në renditjen e FIFA-s, Argjentina e 4-të

Shqipëria dhe Kosova vazhdojnë ngjitjen e tyre në renditjen e FIFA-s. Për muajin janar kuqezinjtë e Edi Rejas dhe janë ngritur me një pozicion, duke u renditur në vendin e 65-të.

Edhe Kosova nga krahu tjetër ka ngjitur dy shkallë dhe tani pozicionohet në vendin e 109-të, pozicioni më i mirë i tyre në renditjen e FIFA.

Sa i përket 3 vendeve të para në renditje nuk ka asnjë ndryshim me Belgjikën të parën, Brazili i dyti dhe Franca e treta. Interesante është se Argjentina i ka “rrëmbyer” vendin e 4-të Anglisë e cila në këtë mënyrë zbret në vendin e 5-te.

Më pas deri në vendin e dhjetë nuk ka asnjë ndryshim. Gjermania është përmirësuar me një pozicion dhe tani renditet e 11-ta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button