Lajme

Bonusi i fundvitit, Rama: 40 milion dollar për pensionistë e të tjerët në nevojë

Kryeministri Edi Rama njofton, se mbi 695 mijë pensionistë do të marrin bonusin e fundvitit.

“Nga nesër do filloj lëvrimi i bonusit për 695 101 pensionistë. Prej 5 mijë lekësh të reja.”

“Edhe 66 mijë të tjerë që kanë pensione invaliditeti, do të akordojmë plus 6 mijë lek të tjera të reja. Pra shkon 110 mijë lek për këtë kategori.”

Do mbështesim edhe 64 mijë familje me ndihmë ekonomiie”

Si dhe për paraplegjikët”.

“Është një paketë 40 milion dollarë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button