Lajme

Samiti i BE në Tiranë, Rama: 6 dhjetori nuk është ditë pushimi, masat e sigurisë nuk negociohen

Rama: Nuk është marrë asnjë ditë pushimi është lajm i rremë.

Puna do të vazhdojë normalisht. Masat e sigurisë nuk negociohen me askënd, vendosen bazuar në rregullat e vendosura nga vetë KiE që kudo ku zhvilojnë aktiviteet kanë masa standarde.

Forcat Tona të sigurisë punojnë me organizatorët e samitit që janë në KiE për masat e sigurisë.

Këto nuk janë çështje opinionesh, janë masa shumë të rrepta sigurie së më tepër në situatën kur këtu do të vijnë të gjithë liderët e BE dhe për ta ka masa ekstreme sigurie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button