Rajoni

Sirena alarmi në të gjithë Ukrainën/ Sulm ajror në shkallë të gjerë nga Rusia, thirrja urgjente për qytetarët

Ukraina ka ngritur sërish alarmin në të gjithë territorin e saj, teksa paralajmërohet një sulm në shkallë të gjerë nga Rusia.

Teksa më herët forcat ruse u tërhoqën nga lufta e plotë, duke u përqendruar vetëm në rajonet veriore dhe lindore të vendit, tashmë ka rrezik që të nisë një sulm ajror në të gjithë territorin.

Autoritetet kanë paralajmëruar njerëzit që të shkojnë menjëherë në strehimore për t’u mbrojtur nga bombardimet.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button