Lajme

Rishi Sunak në Shqipëri? Rama: Do kemi shkëmbime vizitash

Kryeminsitri Edi Rama, në një komunikim me gazetarë dhe ndjekës të dielen  ka treguar më shumë për bisedën telefonike të disa ditëve më parë me kryeministrin e Britanisë së Madhe, Rishi Sunak.

Kryeminstri britanik më ka shprehur keqardhje, për atë që ka ndodhur në raport me shqiptarët, tha Rama.

“Kemi diskutuar për këtë çështje dhe jo vetëm, nuk është folur për asgjë të re.

Kam përsëritur të njëjtën gjë që i kam përsëritur të gjithë paraardhëse të tij, se si mund të bëhet një zgjidhje efikase, për të gjithë trafikantëve që shfrytëzojnë dëshirën e njerëzve për t’u larguar”.

Kryeministri njofton se “do të kemi një shkëmbim vizitash”.

“Nuk ka pasur asnjë vizitë zyrtare nga ana e një kryeministri shqiptar në Downing Street.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button