LajmeShqiperia

Situata me përmbytjet/ Sipërfaqe toke ende nën ujë në Krujë, 20 banesa të izoluara

Ndonëse reshjet e shiut kanë pushuar dhe niveli i lumit Ishëm ka rënë në zonën e Murqinës, shumë sipërfaqe vijojnë të janë të përmbytura.

Ndërkohë, në Krujë 20 familje vijojnë të jenë të izoluara nga uji.

Kjo situatë krijohet nga kanalet e pa pastruara të cilat në vend që ta përcjellin ujin në lumë e kthejnë atë mbrapsht, duke bërë që niveli i ujit të mos ulet.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button