KosovaLajmeOpinionePersonazhRajoni

NEDIME DAUTI -BELEGU(SHQIPONJA) : »PRETENDOJ TË BËHEM KRYETARE E MITROVICËS DHE TË JETOJ NË VERI » !!!

Shkruan :Muhamet Lush Çetta

Duke shikuar dhe lexuar komentet në rrjetin social, për situatën aktuale në Kosovë,dhe kundërshtimet ndaj njerëzve të korruptuar, të cilët kanë abuzuar edhe me luftën që e kanë bërë, dhe padrejtësitë e një opozite agresive aktuale në Kosovë, ndeshëm në komentet e zonjës Nedime Dauti-Belegu , e njohur si Nedime Shqiponja, punëtore e arsimit, siç pohon ajo vetë !Pasi i kisha shkruar disa herë, më ktheu një përgjigje dhe pas debatit mes nesh arrita të bëj një intervistë ekskluzive me të !

Që në fillim tentonte që edhe në mënyrë euforike të na tregonte preokupimin e saj në jetën e përditshme !Simpatizante e denjë e Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit, për aspektin e tyre kombëtar !

Nedime (Dauti) Belego ose e njohur si Nedime Shqiponja

Nedime Dauti-Belegu (Shqiponja)

« Jam nga Mitrovica !Punoj affro 43 vjet dhe nuk më takoi pensioni !Pra dal së shpejti në pension me 100 euro në muaj !E tmerrshme !Pastaj tek ne në arsim situata është e njëjtë, pa ndryshime !Unë marrë verëm 500 euro rrogë në muaj «

Zëri i shqiptarit : Pra ska ndryshime as nga kjo qeveri ?

Nedime Dauti-Belegu : Këto janë bërë me vite nga qeveritë e kaluara, që zhvatën Kosovën !Dbe tani i bien në qafë Albin Kurtit thuase ai i ka krijuar këto pasoja !Është e padrejtë!Serbët nuk e duan, por edhe liderët e opozitës sonë !Si s’po iu vjen turp ?! Është i vetmi njeri ,të cilit qytetarët shqiptarë të Kosovës i besojnë për mos tradhti kombëtare !

Zëri i shqiptarit : Meqë jeni nga Mitrovica, cfarë mund të na thuoi për situatën atje dhe punën e Vetëvendosjes? E njihni nga afër Agim Bahtirin ish_- _kryetar i pjesës jugore të Mitrovicës ?

Nedime Dauti-Belegu : S’ka nevojë Mitrovica për » Agim kërpudhën » !

Zëri i shqiptarit :Po një Fatmir Hasanin, veprimtar i VV-së në Mitrovicë ?

Nedime Dauti-Belegu : As që paskam dëgjuar për të »

Zëri i shqiptarit : Po Bedri Hamza i PDK- së , kryetar aktual,si e vlerësoni ?

Nedime Dauti-Belegu :Ai i mençur është boll dhe ekonomist i mirë !Por po të vepronte për të mirë me“GJARPËRINJTË“ TANË TË GJAKUT TONË(3)

Zëri i shqiptarit: Po kush mendoni se do të ishte njeriu adekuat për kryetar të Mitrovicës?

Nedime Dauti-Belegu: Unë do të jem kanidate potenciale të bëhem kryetare e Mitrovicësdhe të jetoj në Veri…!

Zëri i shqiptarit:Po kreu i Vetëvendosjes është në dijeni për këtë pretendim tuajin?

Nedime Dauti-Belegu: Po sigurisht, sepse e di, besoj!!!

Zëri i shqiptarit:Mund të na thuani diç për protestat e SBASHK- ut dhe ndonjë dobësi ose sukses të Ministrisë së Arësimit?

Nedime Dauti-Belegu: Po!Në Mininistri kemi njëfar Osman Bekën,i cili ,bashkë me gruan e tij,bën çfarë të dojë me shujtat, Ai dhe shumë të tjerë nuk e meritojnë të jenë këtu, janë të korruptuar tmerrësisht!!!

Intervistoi: Muhamet Çetta, kryeredaktor i portalit www.zeriishqiptarit.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button