LajmeRajoni

“Më mirë sot se nesër”, Putin: Lufta në Ukrainë ishte e pashmangshme

Presidenti rus Vladimir Putin tha të mërkurën se lufta në Ukrainë ishte e pashmangshme, sipas CNN.

“Është e qartë se beteja me këto forca, përfshirë ato në Ukrainë, ishin të pashmangshme.

Pyetja e vetme ishte se kur do të ndodhte”, tha ai gjatë një takimi të bordit të Ministrisë së Mbrojtjes Ruse.

Sigurisht që operacionet ushtarake shoqërohen gjithmonë me tragjedi dhe viktima. Ne e kuptojmë shumë mirë këtë dhe jemi të vetëdijshëm për këtë. Por meqenëse ishte e pashmangshme, më mirë sot se nesër”, vazhdoi ai.

Ai tha se Rusia do të arrijë qëllimet e tij në Ukrainë dhe se Moska nuk do të kufizohet për sa i përket financimit të ushtrisë së saj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button