Show-Biz

Përplasja e fortë mes banoreve, për çfarë e akuzoi Melisa Xhulin? – Privé

Në natën e sotme Prime është shfaqur një video material, ku u pasqyrua debati i ashpër në mes të Xhulit dhe Melisës, pasi kjo e fundit e akuzoi kundër konkurrenten e saj, se “me qëllim të helmimit, i kishte dhënë të pinte vaj krem në vend të qumështit”.

“Më bën habi që të gjithë këtu brenda kanë pasur një situatë më Xhulin”, është shprehur Melisa në dhomën e rrëfimeve rreth kësaj situate.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button