Show-Biz

Kështu përgjigjjet Blasta kur flet për ndarjen e tij me bashkëshorten – Privé

Melisa mbrëmë e ka pyetur Blastën për ndarjen nga ish-bashkëshortja e tij.

Ai i ka thënë se ndarja me ish-gruan ndodhi pasi është bërë babë për herë të parë.

“Ka pasur shumë faktorë aty sepse ka qenë edhe djali, unë edhe pse nuk kam pasur faj më është dukur sikur e kam lënë në mes të detit, edhe pse nuk e kam lënë por kjo është ndjenja e përgjegjësisë që e ke”.

“Sepse pasi ka lindur djali kanë ndodhur të gjitha këto gjëra komplet”, ka thënë Blasta.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button