Show-Biz

Stresi përplaset me Xhulin, e quan të “pa mençur” – Privé

Juliana dhe Stresi kanë debatuar ashpër me njëri-tjetrin gjatë ditës së sotme.

Ajo i thoshte Stresit se ai nuk bënë punë në shtëpinë e Big Brother Vip Kosova dhe se nuk i ka sjellë asnjë gjë shtëpisë.

Reperi këto akuza i mohoi duke thënë se ai i ka dhënë shumë gjëra shtëpisë më të madhe në vend.

Ndërsa, Stresi ia ktheu se Juliana nuk ka pikë mençurie: “Ti kësaj shtëpie nuk i ke dhënë as një pikë edukate”.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button