Lajme

Vitia përuron ambulanten “spital” (VIDEO)

Te enjten u bë përurimi i qendrës së mjekësisë familjarë në Gllamnik të Podujevës.

Investimi prej më shumë se 200 mijë eurosh i Katarit dhe participimi i komunës së Podujevës, e bënë të mundshëm këtë projekt.

I pranishëm këtu ishte edhe ministri Arben Vitia, i cili tha se po krijohen kushte mjaft të mira për kujdesin parësor.

Kryetari Shpejtim Bulliqi ia adresoi ministrit problemet për mjekime specialistike në spital.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button