Lajme

Në fotografi | Familjet e pikëlluara varrosin viktimat e tërmetit të fuqishëm të së hënës

Tërmeti dhe pasgoditjet e së hënës në Turqi dhe Siri kanë lënë më shumë se 23,000 të vdekur. Tragjedia ka tejkaluar shifrat nga tërmetet e tjera vdekjeprurëse, duke përfshirë fatkeqësinë në Fukushima të Japonisë më 2011.

Familjet janë në pikëllim teksa fillojnë të varrosin të dashurit e tyre në të dy vendet.

Njerëzit vajtojnë teksa varrosin të dashurit e tyre që vdiqën në tërmetin e së hënës, në Adiyaman, Turqi, të premten, më 10 shkurt. (Emrah Gurel/AP)

Çanta trupash janë parë në tokë jashtë një morgu në Hatay, Turqi, të premten. (Yasin Akgul/AFP/Getty Images)

 

Vajtuesit marrin pjesë në funeralin e shtatë studentëve nga Qipro, në Famagusta, Qipro. (Birol Bebek/AFP/Getty Images)

Të afërmit e sirianëve të vrarë në tërmetin në Turqi marrin trupat e tyre në kufi në provincën veriore të Alepos të premten. (-/AFP/Getty Images)

Njerëzit varrosin të dashurit e tyre që vdiqën nga tërmeti në Adiyaman, Turqi, të premten. (Emrah Gurel/AP)

Ahmad dhe gruaja e tij Fatma Colakoglu qëndrojnë jashtë shtëpisë së tyre të shkatërruar në Kahramanmaras, Turqi, të premten. (Ronen Zvulun/Reuters)


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button