BotaRajoni

128 orë nën rrënoja, shpëtohet Zeliha 9-vjeçare në Turqi – Abc News

schedule19:16 – 11 Shkurt, 2023

9-vjeçarja Zeliha, e cila mbeti në rrënojat e ndërtesës së shembur të banesës në Adiyaman, të goditur nga tërmeti me qendër Kahramanmaraş, u shpëtua e gjallë 128 orë më vonë nga ekipet e Kërkimit dhe Shpëtimit të Universitetit Hakkari.

Puna vazhdon pandërprerë nën rrënojat e ndërtesave të shkatërruara nga tërmeti me qendër Kahramanmaraş në Adiyaman. Ekipi i Kërkimit dhe Shpëtimit të Universitetit Hakkari, i cili erdhi në Adıyaman nga Hakkari dhe mori pjesë në përpjekjet e kërkim-shpëtimit, punoi me orë të tëra për të shpëtuar Zeliha, e cila ishte nën rrënoja.

Ekipet deri më tani kanë nxjerrë të gjallë nën rrënoja 22 qytetarë./abcnews.al

 
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button