Lajme

Në Berlin u protestua “kundër bosnjizimit të Kosovës” (VIDEO)

Në Berlin është protestuar kundër Asociacionit.

Protesta është organizuar nga aktivistë e shoqatave të bashkatdhetarëve, ndërkaq është përkrahur edhe nga qendra e Vetëvendosjes në Gjermani.

“Kundër bosnjizimit të Kosovës” ka qenë thirrja e kësaj proteste, përcjell Klankosova.tv.

Lëvizja VETËVENDOSJE! në Gjermani mbështet këtë organizim të aktivistëve dhe shoqatave të ndryshme. Ne bëjmë thirrje për të gjithë aktivistët, simpatizantët dhe mërgatës shqiptare që të bashkohen me këtë protestë. Qëllimi i protestës është të sensibilizojë shoqërinë gjermane për rrezikun që paraqet themelimi i asociacionit në baza etnike.

 


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button