Show-Biz

Takimi i ëmbël që emocionoi Dafinën (VIDEO) – Privé

Këngëtarja, Dafina Dauti është njëra prej banoreve të shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Ajo ka dy vajza, gjatë rritjes së të cilave ka pasur përjetime e sfida të shumta, në lidhje me të cilat ajo ka bërë një rrëfim emocionues dhe të pa thënë më parë.

E pas këtij rrëfimi, “Vëllai i Madh” ka përgatitur një befasi të këndshem për Dafinën.

Ajo sonte ka pasur mundësi t’i takojë dy vajzat e saj, takim ky i cili solli shumë emocione.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button