Show-Biz

Melisa thotë se është e pafe (VIDEO) – Privé

Banorët e Big Brother Vip Kosova kanë biseduar për fetë që iu përkasin.

Në mesin e këtyre banorëve është edhe Melisa e cila ka treguar për fenë që i përket.

“Familja ime është katolike, por unë akoma jam e pa fe, nuk më kanë pagëzuar”, ka thënë Melisa.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button