Shqiperia

Kërkojmë përjashtimin e Sali Berishës – Abc News

schedule17:48 – 13 Shkurt, 2023

Anila Denaj, në cilësinë e nënkryetares së grupit parlamentar të Partisë Socialiste, tha se kanë dorëzuar një deklaratë ku kërkojnë përjashtimin e Sali Berishës për gjuhë linçuese dhe fyese ndaj grave deputete.

“Kërkojmë që organet kompetente të përjashtimit të Sali Berishës me afat maksimal të parashikuar nga rregullorja. Deputeti Sali Berisha ka arritur kapërcimin e etikës. Është firmosur nga 27 deputetë. Eshtë depozituar sot dhe është pjesë e deklaratës që e keni marrë dhe kërkojmë të shqyrtohet menjëherë”, tha ajo.

Ajo shtoi se Berisha ka përdorur fjalë të papranueshme edhe kundrejt ambasadorëve në Shqipëri.

“Amabsadoërët së fundmi janë bërë tabelë qitjeshe sic janë bërë më parë edhe ndaj ministrave”, shtoi Denaj.
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button