Lajme

Krenari dhe frikë për djemtë në Turqi (VIDEO)

Katër pjesëtar të Forcës së Sigurisë së Kosovës, që po qëndrojnë në Turqi për intervenim, janë nga fshati Bardh i Madh i komunës së Fushë Kosovës.

Arlind Mjeku , Qëndrim Berisha, Valdrin Kelmendi e Berat Xhigoli, janë katër djemtë e këtij fshati për të cilët po ndjehen krenar bashkëvendësit e tyre.

“Po shumë mirë, ne mezi s’kemi pritur me pas këso djemsh” ka thënë Adem Hasani, banor i fshatit.

Kontingjenti i parë në operacionin e kërkim-shpëtimit për në zonat e prekura nga tërmeti në Turqi u nis më 6 shkurt.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button