Show-Biz

Përplasje e tensionuar mes Artës dhe Xhulit – Privé

Gjatë javës ka pasur një përplasje mes dy banoreve të Big Brother VIP Kosova, Artës dhe Xhulit.

Arta e ka kritikuar Xhulin për një bisedë të saj me Vivin, që lidhej me bullizimin.

“Ti e bullizove qaty live”, ka qenë fjalia e Artës drejtuar Xhulit, gjë të cilën kjo e fundit e ka mohuar.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button