Show-Biz

Stresi: “Nuk mundem të besoj se ka njerëz si puna e Xhulsit” – Privé

Derisa Vedati ishte duke e imituar Artan, dhe Blasta e imitonte Stresin, ata komunikonin me banorët e tjerë që ishin jashtë sot në oborrin e Big Brother Vip Kosova.

Në ato momente foli edhe Stresi i cili i tha Vedatit që ishte në rolin e Artës se jashtë nuk ka njerëz si Juliana.

“Nuk mundem ta besoj, por edhe as ta pranoj se ka njerëz jashtë si puna e Xhulsit brenda”, ka thënë Stresi.

Pas kësaj, reagoi Juliana e cila tha se nuk beson edhe ajo që jashtë ka njerëz si Stresi.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button