Lajme

Air India me rekord porositjesh së aeroplanëve të rinj

Air India ka porositur 470 aeroplanë të ri.

Ky është një rekord i regjistruar në industrinë e aviacionit, ku kjo kompani transporti ajror synon të bëhet faktor global më i madh.

Kryetari N Chandrasekaran ka thënë se porositë nga Airbus i Evropës dhe Beoing me bazë në ShBA do të moderinozjnë flotën e linjës ajrore dhe do ta ndihmojnë atë në zgjerojë “në mënyrë dramatike”, rrjetin e saj.

Në fund të vitit është paraparë që avioni i parë të hyjë në shërbim.

“Air India është në një udhëtim të gjatë transformimi”, ka shtuar Chandrasekaran.

“Kjo porosi është në hap i rëndësishëm në realizimin e ambicineve të Air India… për të ofruar një shërbim të nivelit botëror për udhëtarët global”.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button