Lajme

Derisa lufta vazhdon, ukrainasit festojnë për dashurinë (FOTO)

Për njerëzit në kryeqytetin Kiev, si dhe Lviv – qyteti më i madh në Ukrainën perëndimore –  duket se ende ka mbetur një dozë normaliteti gjatë luftës gati njëvjeçare.A woman walks with heart-shaped balloons on a street in Lviv

Derisa lufta po vazhdon, ukrainasit po festojnë për dashurinë pasi disa njerëz janë parë duke festuar rrugëve me buqeta lulesh në dorë.

Të tjerë persona janë parë duke mbajtur tullumbace në formë zemre nëpër rrugët e kryeqytetit.

 

A woman walks with heart-shaped balloons on a street in Lviv


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button