Show-Biz

Në prag të “Shën Valentinit”, Artani takon gruan e tij – Privé

Sot Artani pari një Prime plot emocione.

Së pari herë u prezantua edhe klipi i jetës së tij ku rrëfente disa nga momentet më të bukura dhe prekëse të jetës së tij.

Gjithashtu, gjatë mbrëmjes Alaudini zbuloi se Artani kishte kërkuar që t’i dërgonte lule bashkëshortes së tij, Natyrës, për Ditën e të Dashuruarve.

Kërkesa e tij u plotësua veçse lulet ai ia dhuroi personalisht.

Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button